Aleksandar Vulin u Smederevu: Neće biti šverca na Dunavu

BEOGRAD/SMEDEREVO, 4. mart 2021 – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Smederevu, gde je sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave razgovarao o unapređenju materijalno-tehničkih kapaciteta, s posebnim akcentom na jačanju rada policijskih službenika na Dunavu, saopštio je MUP Srbije.

Ministar je istakao da će u narednom periodu značajna sredstva biti uložena u nabavku opreme koja je od značaja za efikasno sprečavanje krivičnih dela krijumčarenja robe koja se dešavaju na Dunavu, što je poseban izazov u radu ove uprave.

„Policija će osigurati bezbednu plovidbu Dunavom, ali i svim našim rekama. Uložićemo maksimalne napore i posvećeno raditi na suzbijanju svih kriminalnih aktivnosti, šverca nafte, akcizne robe, ali i svih ostalih krivičnih dela“, istakao je ministar Vulin.

U narednom periodu, kako je istakao, radiće se i na popunjavanju i podmlađivanju policijskog kadra u Policijskoj upravi Smederevo.

Ministar Vulin, na početku posete Policijskoj upravi u Smederevu, položio je cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima policije, navodi se u saopštenju MUP-a.

Informacija, foto i video: MUP Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!