Site icon podunavlje.info

Remi i dva crvena kartona u poslednjoj proveri pred nastavak prvenstva

VRŠAC/SMEDEREVO, 27. februar 2021 – Po jakom vetru, u meču sa mnogo tenzije, Smederevci su odigrali poslednju kontrolnu utakmicu uoči nastavka prvenstva. Susret je završen bez pobednika: OFK Vršac – Smederevo 1924 1:1 (1:1).

Prvi deo utakmice protekao je u borbenoj igri, bez izrazitih prilika, pa ipak su viđena dva gola u završnici. U 42 minutu, povratnik u redove Smedereva Miroslav Stanić uputio je upotrebljiv centaršut, kod druge stative uklizao je Nemanja Mladenović i pogodio mrežu Vrščana. Domaćin je stigao do izjednačenja posle čudne odluke sudije, koji je duel Maksimovića i jednog domaćeg igrača, posle dva minuta prekida, okarakterisao kao penal. Precizan sa bele tačke bio je, svojevremeno centarfor baš Smedereva, Vojkan Sarajlin.

Treba reći da je u prvom poluvremenu zbog dva žuta kartona ostalo bez Radovića, a nesigurni sudija je u pauzi pokazao crveni karton još jednom novajliji u timu Smedereva Maksimoviću.

Nastavak susreta je protekao u mirnijem tonu, a glavni arbitar je još jednom silno pogrešio kada u poslednjem minutu nije dozvolio kontru Smederevcima, koji su krenuli ka golu Vrščana tri na jedan, već je svirao prekršaj za goste.

Exit mobile version