Site icon podunavlje.info

Skupština grada Smedereva najavljena za naredni petak

SMEDEREVO, 26. februar 2021 – Sednica Skupštine grada Smedereva, šesta po redu u ovom sazivu, zakazana je za petak, 5. mart, saopšteno je danas.

Prema predloženom dnevnom redu, odbornici bi trebalo da raspravljaju o aktuelnim pitanjima iz oblasti poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, Skupština će razmatrati predlog akta iz oblasti odbrane od poplava, a pred odbornicima će biti na usvajanju i Plan detaljne regulacije za deo starog korita Jezave u Godominskom polju, kao i predlog odluke o mesnim zajednicama.

Biće reči i o usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti  iz programa poslovanja javnih preduzeća, društava kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Grad Smederevo u 2020. godini, sa analizom poslovanja javnih preduzeća i preduzetim merama za otklanjanje poremećaja u poslovanju.

Odbornici će, pored ostalog, raspravljati i o predloženim odlukama o radnom vremenu u ugostiteljskim, trgovinskim, zanatskim i drugim uslužnim objektima na teritoriji grada Smedereva.

 

Exit mobile version