Site icon podunavlje.info

Radinčanke od sjaja do očaja: Posle bolje igre i vođstva – još jedan poraz

SMEDEREVO,  24. februar 2021 – Sa mnogo motiva i elana rukometašice iz Radinca su ušle u večerašnju utakmicu, koja je igrana u okviru 12. kola prvenstva Super A lige, ali su na kraju morale pognutih glava da napuste parket: Mladi radnik – Bor RTB 27:30 (20:18).

Domaće su silovito krenule i sjajno otvorile meč, tako da su već posle deset minuta imale čak 7 golova prednosti, bilo je 9:2. U tom prvom poluvremenu blistala je Jovana Jovanović (11 golova), a pratile su je Mila Tešić (4), Ivana Paločević (4) i Milica Petrović (3).

Imale su učenice trenera Jovice Petkovića u 23. minutu sasvim dobru zalihu – 17:12, da bi pre odmora gošće prišle na dva gola zaostatka.

Ipak, bez Ivane Milojković na golu, od ranije povređene Nine Ninić i Mirjane Obrenović, koja se povredila uoči utakmice prethodnog kola, Radinčanke nisu uspele da sačuvaju prednost. Duža klupa i bolja fizička sprema Boranki došle su do izražaja u nastavku meča, kada su pogotkom najbolje akterke meča Jelene Bogdanović u 51. minutu došle do izjednačenja – 25:25. Do kraja meča su golovima Marine Glišović (8) i Tamare Simonović (7), uz pad koncentracije domaćih rukometašica, stigle do velikog slavlja.

Foto:R.G.

Exit mobile version