U poslednjem minutu utakmice Radinčanke ispustile pobedu

SMEDEREVO, 20. februar 2020 – Iako su tokom čitavog susreta 11. kola prvenstva Super A lige imale vođstvo, u dramatičnoj završnici radinačke rukometašice su praktično prokockale pobedu: Mladi radnik – Mladost 24:24 (12:11).

Predvođene kapitenom i najboljim akterom utakmice Milicom Petrović (6 golova), domaće rukometašice su sa puno motiva ušle u meč i uz pogotke Milice Ninić (6) i odbrane Ivane Milojković (6) na odmor otišle sa golom prednosti.

Nastavak susreta doneo je još bolju i efikasniju igru učenica Jovice Petkovića, pa su tako u 46. minutu, pogocima Mile Tešić i Milene Kojić domaće otišle na plus 4, bilo je 20:16.

Gošće iz Nove Pazove se nisu predavale, a blistala je na njihovom golu Katarina Kosanović sa 11 odbrana, od čega tri sedmerca. Radinčanke su pa imale tu nesreću da su više puta pogađale okvir gola, ali su i promašile čak pet sedmeraca.

Minut pre kraja trećim uzastopnim golom koji je postigla Andrea Boner smanjila je vođstvo domaćih na samo gol zaostatka (24:23), a 40 sekundi pre kraja Jelena Bulatović je svom timu je donela izjednačenje.

U poslednjem napadu nijedna od domaćih rukometašica nije preuzela odgovornost za šut, a deveterac posle zvuka sirene golmanka gostiju je odbranila.

Foto: R.G.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!