Pripremni mečevi: Smederevo izgubilo na Ubu, Mihajlovac od Grafičara

UB/BEOGRAD, 13. februar  2021 – Na terenu Sportskog centra „Matić“ na Ubu domaće Jedinstvo je danas pobedilo Smederevo sa 2:0, a u isto vreme, na pomoćnom terenu stadiona Crvene zvezde, OFK Mihajlovac se sastao sa Grafičarom, prvoligaš je slavio sa 1:0.

Jedinstvo je protiv Smedereva do vođstva stiglo u 11 minutu iz penala, koji je realizovao Milanović. Prethodno je Obrenović srušio Đokića. Dobre šanse da donesu izjednačenje pred pauzu imali su Ninković, koji je pogodio prečku, i Radović, čiji šut je zaustavio Jovanović. Istakao se i njegov kolega s druge strane terena Ćirić, koji je šut Đokića sa 18 metara paradom sproveo u korner.

Sinđić je u nastavku uzdrmao prečku nakon pasa Marinkovića, a Plećić je bio neprecizan sa pet metara. Odluka je pala desetak minuta pre kraja, kada je Đurić rutinski pogodio.

U Beogradu, na veštačkoj travi pomoćnog terena iza južne tribine Marakane, u isto vremme kada su igrali Jedinstvo i Smederevo, Grafičar je ugostio OFK Mihajlovac. Zonaš se nije obrukao u susretu sa prvoligašem, naprotiv. Grafičar je do pobede stigao golom u poslednjim trenucima susreta, a Mihajlovčani su pre toga propustili nekoliko prilika da dođu u vođstvo. Milentijević je pogodio i prečku i statitvu, a i jedan šut Stojiljkovića je završio na okviru gola.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!