Akcija “Posadi svoj hlad” – pripremite lokaciju za sadnju

12. februar 2021 – Nakon uspešno realizovane jesenje akcije tokom koje je podenjeno 30.000 sadnica, akcija “Posadi svoj hlad” je ušla u prolećni ciklus. Na spisku mesta u kojima na proleće treba da bude podela sadnica su i Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana i Kovin, a organizatori akcije ovim putem žele da obaveste sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnice koju će moći da preuzmu besplatno u svom mestu.

Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju kao i vezica za ime i datuma sadnje, za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli, a ova akcija, kako kažu organizatori, predstavlja jedinstevnu priliku za porodice, pošto će i deca moći da učestvuju u ovako lepim događajima, da posadei “svoje drvo” koje će rasti zajedno sa njima, čime će ujedno negovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija “Posadi svoj hlad” nije samo sadnja blog jasena, nego priprema, logistika, organizacija, distribucija sadnica do svih opština i partnerskih ekoloških organizacija preko kojih se obavlja podela, podrazumeva mnogo truda i rada u korist svih građana koji žele da učestvuju u borbi za zdraviju sredinu u kojoj sutra želimo da žive naša deca.

Akcija je i prava prilika za sve društveno odgovorne kompanije koje žele da postanu deo najveće ekološke akcije u Srbiji u 2021. godini i bez čije podrške samu nije moguće realizovati, navode organizatori. Podrška akciji bude, kako kažu, može da bude slika odgovornog poslovanja prema građanima i prirodi kojoj smo najpotrebniji, a ime kompanije ponosno poveže ljude u zajedničkoj borbi za čistiji vazduh.

Svi zainteresovani mogu da prate akciju preko društvenih mreža i tako na vreme budu informisani o datumu i mestu podele prolećnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i srećniji život svih nas.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!