Nastavljena pobedonosna serija smederevskih futsalera, savladani Valjevci

SMEDEREVO, 5. februar 2021 – U do sada odigranih 14 kola, smederevski futsaleri imaju samo jedan remi, a večeras su upisali trinaestu pobedu, na čelu su tabele sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu SFU Leposavić: KMF Smederevo RB (Valjevo ) 6:3 (6:1).

Sve je odlučeno u prvom poluvremenu, a prvi je mrežu rivala, već u drugom minutu, zatresao Marković, nakon dobro izvedenog auta Simeunovića.

Na dodavanje Adamovića, tri minuta kasnije, precizan je bio Prvulović, a onda su njih dvojica zamenili uloge, pa je Adamović bio strelac.

U 9. minutu sa distance je šutirao Sabljić, a mladi Paunović je samo podmetnuo nogu i sproveo loptu u gol Valjevaca.

Gosti su prvi put ozbiljnije pripretili u 13. minutu, kada je najpre Jović udarac Đukića prosledio u korner, posle koga je Prokić smanjio na 4:1.

U završnici prvog dela na scenu je stupio Marko Simeunović, dvostrukom varkom je na majstorski način neodbranjivim šutem savladao gostujućeg golmana. Isto to učinio je i u sledećem napadu, posle duplog pasa sa Filipovićem.

Šansu sa klupe u drugom poluvremenu dobile su mlađe snage u smederevskom timu, što su Valjevci iskoristili i sa igračem višem preko Veselinovića i Vasiljevića ublažili poraz.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!