Smederevo i Smederevska Palanka – sufinansiranje medijskih projekata

SMEDEREVO/SMEDEREVSKA PALANKA, 4. februar 2021 – Grad Smederevo i opština Smederevska Palanka danas su raspisali javne pozive za učešće na konkursima za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja. Za tu namenu u Smedereva je opredeljeno 28 miliona, a u Smederevskoj Palanci 12 miliona dinara.

Konkurs se raspisuju, kako se u obrazloženjima navodi, radi sufinansiranja proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana Smedereva, odnosno Smederevske Palanke.

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, a koji će biti sufinansirani sredstvima iz budžeta grada Smedereva u 2021. godini iznosi 10.000, a najveći po projektu je 10. miliona dinara. U Palanci je najmanji takođe 10.000, a najveći iznos kojim bi jedan projekat mogao da bude sufinansiran je ograničen na 6 miliona dinara.

Oba konkursa su otvorena dvadeset dana od dana objavljivanja.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!