Kadeti KMF Smederevo prvaci Srbije, Andrija Marjanović najbolji pojedinac

BEOGRAD/SMEDEREVO, 31. januar 2021 – Kadetsko prvenstvo Srbije u futsalu zbog pandemije je okončano triagonalom u kome su učestvovale ekipe klubova malog fudbala Crvene zvezde, Banjice i Smedereva. Igralo se po bod sistemu, svako sa svakim, a mladi smederevski futsaleri su pobedili oba sastava vršnjaka iz beogradskih klubova i okitili se titulom prvaka države.

Smederevci, učenici  Dragana Đorđevića, nekadašnjeg reprezentativca i aktuelnog prvotimca seniorskog sastava,do ovog završnog turnira stigli su kao predstavnici – najbolja ekipa Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije.

U prvom meču mladi smederevski futsaleri su pogocima Antića i Marjanovića savladali Banjicu rezultatom 2:1 (1:0), a još bolje izdanje su imali protiv Crvene zvezda. Pobedili su smederevske nade rezultatom 4:1 (1:0), pogocima dvostrukog strelca Paunovića, a po jedan gol dali su Živanović i Nikolić.

Andrija Marjanović

Već tada se znalo kome će pripasti pobednički pehar, u trećoj utakmici se praktično igralo za drugo mesto. Crvena zvezda je bila uspešnija od Banjice 2:1 i osvojila vicešampionsku titulu iza Smedereva.

Za najbolje igrača Kadetske lige Srbije u malom fudbalu proglašen je Smederevac Andrija Marjanović, mladi reprezentativac Srbije, a najbolji golman je Aleksa Avram iz Crvene zvezde.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!