Site icon podunavlje.info

Smederevski futsaleri za još tri boda povećali prednost na čelu tabele

SMEDEREVO, 14. januar 2021 – U zaostaloj utakmici 6. kola Smederevci su večeras bili ubedljivi i uvećali bodovnu prednost na vrhu tabele: KMF Smederevo – SFU Leposavić 8:3 (3:2).

Po dva gola za domaće postigli su Đorđević, Simeunović i Marković, a po jednom su mrežu rivala pogodili Janković i Adamović.

Susret je počeo šansom za goste koju je imao Tomašević, ali je Knežević sačuvao svoj gol. Usledila je revija promašaja domaćih, ili bolje reći odlične odbrane golmana Radisavljeća. Kazna je stigla u 15. minutu, kada je Stanojkov snažnim šutem sa distance pogodio mrežu Smederevaca. U naredna dva minuta Đorđević i Simeunović su preokrenuli rezultat, da bi potom po drugi put Stanojkov bio precizan. Nekoliko sekundi pre odlaska na pauzu, na povratnu loptu Prvulovića Marković je na efektan način doneo prednost učenicima Gorana Lazića (3:2).

Kao i na startu meča, i nastavak je počeo šansom za goste koju je imao Ignjatović, ali i odličnom odbranom Kneževića. Onda su, u razmaku od četiri minuta, Đorđević , Janković, Marković i Adamović odveli domaće na plus 5 (7:2). Gosti su u završnici zaigrali sa golmanom u polju, što je vešto iskoristio Simeunović pogodivši nebranjenu mrežu. U poslednji, trenucima utakmice Vukićević je samo ublažio poraz gostiju.

Posle ove pobede Smederevci na čelu tabele drugoplasiranom Leposaviću odmiču čak 8 bodova.

Foto: R.G.

Exit mobile version