Site icon podunavlje.info

Plan detaljne regulacije za deo starog korita Jezave u Godominskom polju

SMEDEREVO, 14. januar 2021 – Odelјenje za urbanističko-komunalne i imovinsko-pravne poslove Gradske uprave Smedereva izložilo je na javni uvid Nacrt Plana detaljne regulacije za deo starog korita reke Jezave u Godominskom polju u Smederevu.

Javni uvid traje 30 dana počev od danas, u zgradi  Gradske uprave Smederevo, Omladinska 1, u holu ispred skupštinske sale, radnim danima od 11 do 14 časova. Nacrt Plana detaljne regulacije za deo starog korita reke Jezave u Godominskom polju u Smederevu izložen je i na internet stranici grada Smedereva.

U toku javnog uvida zainteresovana pravna i fizička lica mogu ovom odeljenju da dostave svoje primedbe i sugestije, isključivo u pisanom obliku, preko pisarnice Gradske uprave, na šalteru  ili preporučenom pošiljkom.

Javna sednica Komisije za planove grada Smedereva biće održana se 12.2. 2021. godine, u 15 i 30, u zgradi Gradske uprave Smederevo. U toku javne sednice svi koji su podneli primedbe u pisanom obliku, mogu da obrazlože primedbe pred Komisijom za planove grada Smedereva.

Exit mobile version