Bogdanović, Mitrović… Milovanović u nizu Smederevaca u navali Partizana

BEOGRAD/SMEDEREVO, 9. januar 2021 – Fudbalski klub Partizan juče je počeo pripreme za novu sezonu, u grupi 35 prvotimaca su i četiri momka iz mlađih kategorija, među njima i Marko Milovanović. On je, baš kao i kolega mu s druge strane brda, Mateja Bačanin u Crvenoj zvezdi, karijeru započeo u smederevskom FK Petlić, a obojica su jesenas potpisali ugovore sa večitim rivalima.

Milovanović je rođen 4. avgusta 2003. godine, visok je 196 centimetara, kažu u Partizanu da ima odličnu tehniku i igru glavom i od njega očekuju da svoje nesporne fizičke predispozicije dokaže igrajući u navali.

Na činjenicu da je on još jedan  u nizu Smederevaca u napadu crno belih podsetio je zanimljivim kolažom, koji objavljujemo, na svom Tviter nalogu d_coazz, očigledno partizanovac. Prethodna dvojica, Goran Bogdanović i Aleksandar Mitrović, ostavili su ozbiljan trag u Partizanu, napominje.

Goran Bogdanović je za 8 godina, od 1985. do 1993, odigrao 149 prvenstvenih utakmica i učestovao u osvajanju tri titule i dva kupa. O njegovom driblingu „biciklica“ se i danas priča.

Aleksandar Mitrović u Partizanu je proveo juniorski staž i učestvovao u šampionskoj sezoni 2012/13, kada je na 37 utakmica postigao 18 golova, pre nego što se otisnuo u inostranstvo.

Uz povezivanje dvojice prethodnika i Milovanovića u napadu tima iz Humske, zanimljiv je i završetak objave koju je imao d_coazz: Partizanova navala iz prestonog grada!

Skorašnji članci

error: Content is protected !!