Site icon podunavlje.info

Republička direkcija za imovinu prodaje poljoprivredni kompleks u Selevcu

BEOGRAD/SMEDEREVSKA PALANKA, 27. decembar 2020 – Republička direkcija za imovinu oglasila je juče prodaju trideset i jedne nekretnine u Srbiji u državnoj svojini, a među njima je poljoprivredni kompleks, objekti i zemljište, u Selevcu Na prodaju je ponuđen objekat od 156 m2, označen kao zgrada poljoprivrede, još osam pomoćnih zgrada od 30 do 315 kvadrata, a sve na zemljištu od 10.958 m2. Za čitav kompleks početna cena je 104.282,11 evra.

Osim ovoga, u oglašenoj ponudi su, između ostalog, stan u Beogradu, poslovni prostori u Gornjem Milanovcu i Nišu, poslovna zgrada u Požarevcu, industrijski objekat u Sopotu…

Najskuplja je nepokretnost je u Beogradu, površine 372 m2, u dva nivoa, u Ulici Mihaila Mike Jankovića, nekadašnjoj Botićevoj, na Savskom vencu, koja se ne prodaje nego daje u zakup do kraja 2033. godine po početnoj ceni nešto malo većoj od, tričavih, dva i po miliona evra. Zanimljivo da je odmah do nje na spisku i najjeftinija nekretnina – porodična stambena zgrada u Bajmoku od 47 kvadrata po početnoj prodajnoj ceni od tačno 1.924,74 evra.

Exit mobile version