Site icon podunavlje.info

Izraelski kik bokseri u trening kampu u Smederevu

BEOGRAD/SMEDEREVO, 17. decembar 2020 – Nikola Stošić i Dejan Pavić domaćini su izraelskog tima koji je u Srbiju stigao u kik boks trening kamp koji je organizovan u Smederevu. Tim Izraela čini 18 takmičara i tri trenera, a sa njima je i predsednik izraelske Kik boks organizacije Hani Sakas, objavio je Kik boks savez Srbije.

Izraelski borci su sinoć odradili prvi trening sa srpskim reprezentativcima i ne skrivaju svoje zadovoljstvo i oduševljenje treninzima koje vode srpski treneri. U narednih nekoliko dana pridružiće im se i ostatak srpske reprezentacije, kao i još nekoliko trenera iz Srbije.

Ovaj kamp je samo jedan u nizu dogovorenih zajedničkih trenažnih susreta naših takmičara sa inostranim kik bokserima, koji su u vreme kada nam manjka međunarodnih takmičenja, odlična prilika za razmenu iskustava, navode iz srpskog saveza, uz napomenu da se kamp izvodi pod strogim sanitarno-higijenskim uslovima, kao i da su gosti iz Izraela došli u Srbiju sa negativnim PCR testom, što je i bio uslov da se ovaj projekat i izvede.

Foto: Kik boks savez Srbije

Exit mobile version