„Vitezovi i legende“ u Smederevu zakazani za 31. mart naredne godine

9. decembar 2020 – Internacionalna asocijacija HMB, najveći organizator viteških dešavanja širom sveta, objavila je da će za ovu godinu najavljena i dva puta odlagana trodnevna manifestacija „Vitezovi i legende“ u Smederevu biti održana 31. marta 2021. godine. Ova asocijacija po tradiciji početkom decembra objavljuje sumarum rezultata, ali ovoga puta je to izostalo, jer najveći planirani događaji nisu održani, umesto toga su samo najave za buduća događanja, počev od marta naredne godine.

„Vitezovi i legende“ u Smederevu su podsećamo, prvo bili planirani za maj, pa potom odloženi za septembar, sve zbog, naravno, epidemiološke situacije. I ovaj novi termin, u martu iduće godine, sudeći po objavi HMB, okviran je i podložan promenama iz istog razloga, ali se svi nadaju da će dotle situacija sa pandemijom da se smiri i omogući učesnicima iz celog sveta dolazak u Smederevo.

„The global project Knights & Legends, which was set to take place this year, has officially been postponed in light of the current coronavirus pandemic till 2021. There isn’t a certain timetable for rescheduling the event, the whole next year plan will depend on a number of conditions and decisions taken by the authorities of different countries. Nevertheless, we honour our commitments and strictly abide by our obligations in the previous agreements with Serbian National Federation and the country authorities#, navodi se u saopštenju HMB.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!