Raspisana poternica za nasilnikom koji je oteo i maltretirao bivšu devojku

SMEDEREVO, 8. decembar 2020 – Vest koju su sinoć preneli mnogi mediji, o otmici i maltretiranju devojke u Smederevu, pobudila je veliku pažnju. Devojka je, srećom, pretrpela lakše povrede, vraćena je kući, a za M.O. (28) iz Lugavčine, koji je u bekstvu, raspisana je poternica.

On je, sa još dvojicom prijatelja, došao juče ujutro taksijem do kuće u kojoj njegova bivša devojka živi sa sadašnjim momkom. Nakon kraće rasprave njih dvojice, uhvatio je nesrećnu devojku za kosu i tako je, polugolu, samo u majici i gaćicama, uvukao u automobil. Tu se drama nastavlja, on počinje besomučno da je tuče, uprkos ubeđivanju drugara koji su sa njim došli da to ne čini. Kada su stigli do njegove kuće, nastavio je da je udara, sada aluminijskom motkom. U jednom momentu, kada mu je popustila pažnja, ona je uspela da mu se iskrade i mobilnim telefonom pozove roditelje, koji su brzo došli po nju.

U međuvremenu je nasilnik pobegao i od tada mu se gubi svaki trag, kako kažu u istrazi, nije dostupan policiji, zbog čega je za njim raspisana poternica. Devojka, kako je rečeno, pukom srećom ima samo lake telesne povrede, po licu, glavi, butnim kostima… Policija intenzivno traga za M.O.

Foto/ilustracija: MUP Srbije

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!