Futsaleri Smedereva i posle meča s Kosjerićem sa maksimalnim učinkom

SMEDEREVO,  5. decembar 2020 – Na svom parketu Smederevci su ostvarili i deveti uzastopni trijumf i sa maksimalnim učinkom, bez izgubljenog boda, zauzimaju čelnu poziciju na tabeli Treće lige Zapad; KMF Smederevo – KMF Kosjerić 7:4 (4:1).

Samo što je počela utakmica, prošlo je 24 sekunde, nakon udarca Simeunovića, uz blok Rakića, lopta je u luku završila u mreži golmana gostiju Milentijevića. Već u četvrtom minutu Prvulović se varkom tela oslobodio čuvara i duplirao prednost domaćih, a nešto kasnije Vukosavljević je natrčao na povratnu loptu i smanjio vođstvo Smederevaca.

Domaći su u finišu napravili šesti prekršaj, a kazneni udarac Vukosavljevića Knežević je odbranio, da bi na odbijenu loptu ponovo natrčao Vukosavljević i pogodio stativu. Taj promašaj kaznio je u 18. minutu Đorđević, a dva minuta kasnije, nakon pravog slaloma Filipovića, Janković je Smederevce odveo na pauzu sa ubedljvim vođstvom od 4:1.

Tek što je meč nastavljen, gosti su brzopotezno, golovima Erčevića i ponovo Vukosavljevića, smanjili na 4:3, da bi u 24. minutu najpre Đorđević a potom i mladi Andrija Marjanović preciznim udarcem sa distance opet svoj tim odveo na plus tri (6:3).

Šansu da se upiše u strelce i poveća prednost domaćih nije iskoristio Jeremić, pošto je promašio penal, a odmah potom, posle kontre, ni Filipović ne pogađa nebranjenu mrežu. Već u sledećem napadu, na pas Stojanovića, Filipović se iskupio za prethodni promašaj i pogodio za vođstvo od 7:3. U finišu utakmice, trećim golom Vukosavljević je samo ublažio poraz gostiju iz Kosjerića.

Narednog vikenda učenici Gorana Lazića gostuju u komšijskom derbiju ekipi Partenona u Smederevskoj Palanci, koja je drugoplasirana sa 8 bodova zaostatka za vodećim Smederevom.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!