Plan detaljne regulacije za deo starog korita Jezave u Godominskom polju 

SMEDEREVO, 18. novembar 2020 –  Odeljenje za urbanističko-komunalne i imovinsko-pravne poslove Gradske uprave Smedereva oglasilo je danas poziv ua rani javni uvid u Plan detaljne regulacije za deo starog korita reke Jezave u Godominskom polju.

Ovaj elaborat obuhvata delove napuštenog korita reke Jezave u Godominskom polju i drugo izgrađeno i neizgrađeno građevinsko zemljište, u krajnjem južnom delu Industrijske zone Smedereva, severno od sportskog aerodroma.

Elaborat za izradu Plana detaljne regulacije biće dostupan na uvid zainteresovanoj javnosti u analognom obliku u prostorijama Gradske uprave Smedereva, Omladinska br.1, IV sprat, Grupa za urbanizam i ozakonjenje, kao I u digitalnom na zvaničnoj internet stranici Grada Smedereva na http://www.smederevo.org.rs/cms/mestoZaUploadFajlove/17_11_2020_MRJU%20PDR%20ZA%20DEO%20STAROG%20KORITA%20REKE%20JEZAVE.zip.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu da podnesu primedbe i sugestije na izloženi elaborat u toku trajanja ranog javnog uvida, ovom Odeljenju, u pisanoj formi poštom ili preko pisarnice Gradske uprave Smedereva, Omladinska br. 1, najkasnije do 2. 12. 2020. godine.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!