Objavljena bodovna lista konkursa za podsticaje za mlade poljoprivrednike

17. novembar 2020 – Uprava za agrarna plaćanja je danas objavila bodovnu listu sa imenima 5.572 mladih poljoprivrednika i poljoprivrednica koji su se prijavili na Konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku programima koji se odnose na diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima. Maksimalni iznosi bespovratnih sredstava su 1.500.000 dinara, a ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je da će 2.500 njih dobiti sredstva opredeljena konkursom.

Na listi prijavljenih mladih poljoprivrednika i poljoprivrednica najviše rangirani ima 84 boda od mogućih 100. Podnosioci prijave na Konkurs imaju pravo na prigovor na svoje mesto na ovoj bodovnoj listi u roku od 15 dana od dana objavljivanja liste na zvaničnoj internet stranici Uprave.

Po konačnosti odluka o prigovorima, Uprava će objaviti konačnu rang listu urednih prijava na konkurs na zvaničnim internet stranicama Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprave.

Ukoliko ste konkurisali ili vas po nekom drugom osnovu zanima, listu sa brojem bodova možete da pogledate na ovom linku:

Foto/ilustracija: pixabay.com

Skorašnji članci

error: Content is protected !!