Site icon podunavlje.info

Orijentirci Čelika se sa Fruške Gore vraćaju s dvanaest medalja

FRUŠKA GORA/SMEDEREVO, 15. novembar 2020 – Na terenu Fruške Gore, u zoni Rohalј baze, u organizaciji Orijentiring saveza Vojvodine, održano je poslednje kolo Lige Srbije u orijentiringu, trka pod nazivom Memorijal Saše Palinkaš, u spomen na rano preminulog člana Orijentiring kluba Neštin. Na takmičenju je učestvovalo 168 orijentiraca iz 14 klubova, među njima i 29 članova Čelika, koji su osvojili 12 medalјa, četiri zlatne, dve srebrne i šest bronzanih.

Zlatnim medalјama u svojim takmičarskim kategorijama okitili su se Ilija Milutinović, Saša Nikolić, Aleksandar Vijatović i Dragan Pavlović.  Srebrna je bila seniorka Nataša Vasojević, kao i Dragan Nikolić u svojoj takmičarskoj kategoriji. Bronzane medalјe su pionira Mihajla Minića i juniora Nemanje Vasilјevića, baš kao što su bronzani su bili u seniorskoj B kategoriji Miloš Karupović i Aleksandra Vujić, a bilo je bronzanih medalјa i u veteranskoj kategoriji.

Ovim takmičenjem završeno je prvenstvo države u Orijentiring ligi Srbije. U najužem krugu kandidata za titulu su Pobeda iz Beograda i PSK Čelik. Nijanse će odlučivati, o tome koji je klub najbolјi u državi, ali će se to znati za neki dan, kada budu dostavljeni rezultati i uneti u info sistem Orijentiring saveza.

Od sledeće nedelјe Čelik već počinje pripreme za sledeću takmičarsku sezonu, kroz trening trke, školu orijentiringa, kampove i razgovore sa zainteresovanim za ovaj divni sport, u kom Čelik već sada ima 48 registrovanih takmičara.

Fotografije su iz arhiva članova kluba.

Exit mobile version