Site icon podunavlje.info

Skupština grada Smedereva o rebalansu budžeta narednog četvrtka 

SMEDEREVO, 22. oktobar 2020 – Sednica Skupštine grada Smedereva, treća u novom sazivu, zakazana je za naredni četvrtak, 29. oktobar. Jedna od najvažnijih tačaka predloženog dnevnog reda je rebalans budžeta za ovu godinu, a iz oblasti finansija će se raspravljati i o informaciji o ostvarenim prihodima i rashodima budžeta za prvih devet meseci.

Na dnevnom redu su, pored ostalog, predlozi za davanje saglasnosti na izmene i dopune programa poslovanja za 2020. godinu  javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Smederevo.

Osim Predloga odluke o komunalnoj miliciji, Skupština će se izjašnjavati i o predloženim odlukama  o snabdevanju vodom za piće na teritoriji grada Smedereva, zatim o prečišćavanju i odvođenju atmosferskih i otpadnih voda na teritoriji grada Smedereva, kao i o izmenama i dopunama odluka o pijacama, o održavanju javnih zelenih površina, o uslovima držanja, postupanja i zaštite domaćih životinja…

Na istoj sednici bi trebalo da bude postavljen zamenik sekretara Skupštine grada Smedereva, a odbornici će raspravljati i o predlogu Odluke o organizaciji Gradske uprave grada Smedereva.

Exit mobile version