Izgradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda grada Smedereva

SMEDEREVO, 21. oktobar 2020 – U okviru realizacije Programa VI – Vodosnabdevanje i prečišćavanje otpadnih voda u opštinama srednje veličine u Srbiji koju finansira nemačka razvojna banka KfW, a sprovodi Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gradonačelnik Smedereva Jovan Beč, njegova savetnica Jasmina Vojinović i predstavnici JKP Vodovod Smederevo održali su radni sastanak sa predstavnicima tima za podršku Programa, koji su predvodili vođa Programa Fric Švajger i i Krišna Čintalapudi, glavni inženjer.

Tema današnjeg sastanka bila je koordinacija aktivnosti za pripremu i realizaciju Projekta izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda grada Smedereva, konceptnog izveštaja za Smederevo, koji tim za tehničku podršku priprema u saradnji sa predstavnicima grada Smedereva i JKP Vodovod.

Prezentacija Konceptnog izveštaja od strane Tima za podršku Programa očekuje se krajem novembra, navodi se u saopštenju sa sastnka, a pozitivne ocene ovog izveštaja biće preduslov za zaključenje ugovora o saradnji i finansiranju izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda grada Smedereva.

Foto: Grad Smederevo

Skorašnji članci

error: Content is protected !!