Site icon podunavlje.info

Smederevci poklekli u finišu utakmice – Budućnost odnela bodove

SMEDEREVO, 17. oktobar 2020 – Nastavljena je i danas rasprodaja bodova na stadionu kraj Dunava. Ponovo je za Smederevo bila kobna završnica susreta, pa su se gosti, koje predvodi nekadašnji trener oklopnika Zoran Vučić, na kraju radovali; Smederevo 1924 –  Budućnost (Arilje) 0:1 (0:0).

Poziciona igra oba rivala nije donela mnogo uzbuđenja, ali su gosti i sa takvim pristupom odnelisva tri boda iz Smedereva.

Domaći su prvi pripretili, kada je nakon slobodnog udarca Ivanića sa leve strane Blagojević sa ivice peterca tukao pravo u dobro postavljeno0g golmana Budućnosti Đorđevića.

Bilo je još nekoliko bezuspešnih pokušaja oba tima, a do odlaska na odmor možda još samo treba istaći udarac Kneževića, koga je golman Smederevaca Dobrić uspešno zaustavio.

Ništa se značajno nije promenilo ni u nastavku susreta i kada se činilo da će se meč okončati bez pobednika pala je odluka. U 88. minutu Šukunda je bespotrebno faulirao Jovanovića, a ovaj iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara, preko živog zida, majstorski pogodio sam gornji levi ugao.

Ispostavilo se da je to bio presudan momenta domaći su u nadoknadi vremena stihijski napadali ne bi li izjednačili, imali čak i jednu priliku da to ičine, ali su bodovi, ponovo, otišli iz Smedereva.

Foto: R.G.

Exit mobile version