Smederevski jediriličari-početnici zapaženi na Trofeju Beograda

BEOGRAD, 11. oktobar 2020 – Tradicionalna regata za klasu Optimist „Trofej Beograda“, u organizaciji beogradskih klubova, koja je ove godine bila i prvenstvo Beograda, održana je ovog vikenda na Savskom jezeru. Okupila je oko 70 takmičara i polaznika škola jedrenja  kojima je ovo bila i prva regata.

U subotu su održane tri i u nedelju jedna trka, a pobednica je Aleksandra Vujošević (2005) iz Akademskog jedriličarskog kluba Beograd.

U kategoriji početnika, mališani iz smederevskih klubova ostvarili su sledeće rezultate:  Danka Stanojević (2012) iz Brodarskog kluba Metalac je bila peta, Elena Paunović (2010) iz JK Smederevo deveta, Vasko Bračinac (2009) iz JK Smederevo dvanaesti, Vuk Petrović (2010) iz JK Smederevo sedamnaesti i Galina Pavlović (2012) iz JK Smederevo dvadeset treća.

Organizatori su tokom sunčanog oktobarskog vikenda obezbedili sve uslove da deci ovo takmičenje ostane u lepom sećanju, a nakon proglašenja najuspešnijih, organizovana je tombola za učesnike sa prikladnim poklonima za mališane.

Foto: podunavlje.info©

Skorašnji članci

error: Content is protected !!