Na kraju prelaznog roka: Nemanja Mladenović ponovo među svojima

SMEDEREVO,  6. oktobar 2020 – Poslednjeg dana prelaznog roka Smrederevci su dobili još jedno značajno pojačanje. Nemanja Mladenović, dvadesetčetvorogodišnji stameni štoper je iz pionira Smedereva otišao u Partizana i tamo prošao sve selekcije mlađih kategorija crno-bele škole.

Kao omladinac postao je član tadašnjeg prvoligaša Sloge iz Petrovca na Mlavi, a potom je branio boje lajkovačkog Železničara, Smedereva, Tutina, Loznice i na kraju Radničkog iz Sombora.

Iako se ekipi u svom rodnom gradu priključio tek danas, postoje izgledi da već u subotu debituje za matični klub protiv Železničara.

– Neizmerno sam srećan što sam ponovo među svojima. Ukoliko mi bude ukazana šansa, trudiću se da pokažem maksimum i dam doprinos uspehu tima. Pre pet godina, kao bonus igrač bio sam standardan u Železničaru i ta sezona mi je ostala u lepom sećanju. U odnosu na taj period ekipa Lajkovčana, kao i svuda, doživela je korenite promene i gotovo da nema nikog iz tadašnjeg sastava. Igrao ja ili ne, Smederevo u taj meč sa dizelkom ulazi sa pobedničkim ambicijama. Njihovi uspesi u Užicu i Valjevu su dobra opomena, da sa dovoljno ozbiljnosti uđemo u meč kako bismo osvojili tri boda i napravili iskorak na tabeli – jasan je Nemanja Mladenović.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!