Humanitarni koncert „Srcem za Luku“

SMEDEREVO, 29. septembar 2020 – Humanitarni koncert „Srcem za Luku“ biće održan ove srede, 30. septembra. Reč je o dečaku iz Osipaonice kome je u februaru dijagnostifikovana teška bolest – osteosarkom, maligni tumor kostiju.

Na koncertu će, najavljuju organizatori, nastupiti Sergej Ćetković, Mina Kostić, Rule, Savo Perović, Ljuba Stanković, Sanja Stojanović, Renato Henc, Stefani Pavlović, Dragan Pantić Smederevac, Hip hop „Oseti ritam“, Cica maca bend, Marina Stanković, Jelena Kostov, Šmizle, Aleksandra Cipka Tadić, Ivana Krunić, Anđela i Jovica…

Ideja o ovom humanitarnom koncertu do sada je više puta stavlјena na čekanje zbog epidemiološke situacije, a sada će napokon, po svoj prilici, ipak biti održan. Luki su hitno potrebne konsultacije u inostranstvu kako bi što pre bio operisan.

„Još kao mali počeo je da trenira fudbal, igra folklor i postao veliki uzor mlađem bratu i sestri. Pored svih aktivnosti koje je imao, postao je član i maneken jedne modne agencije. Pohađao školu plivanja i postao dobar plivač. Luka ima samo jednu želјu – da ozdravi. Istu želјu dele i njegovi roditelјi, kao i svi koji ga poznaju. Da bi Luka nastavio svoje srećno detinjstvo, pomozimo mu da pobedi ovu tešku bolest. Vreme mu nije saveznik, a neophodna su mu novčana sredstva za odlazak u inostranstvo na lečenje, za putne troškove i smeštaj, kao i za medikamente. Srcem za Luku!“ – poručuju organizatori i pozivaju Smederevce da se odazovu u što većem broju.

Na koncertu ce se strogo biti poštovane preporuke Vlade u vezi sa emidemijom korona virusa, napominju iz smederevskog Centra za kulturu, gde se koncert održava sa početkom u 19 časova.

Za one koji, iz različitih razloga ne mogu ili ne žele na koncert, poruka je jednostavna – kupite ulaznicu, dovolјno je.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!