Site icon podunavlje.info

Konkurs iz ciklusa „Svet kroz objektiv mladih“, tema „Poezija itd.“

SMEDEREVO, 28. septembar 2020 – Smederevska Narodna biblioteka nastavlјa ciklus nagradnih foto-konkursa pod nazivom „Svet kroz objektiv mladih“. Konkurs je namenjen učenicima srednjih škola, a drugi u ovom ciklusu nosi naziv „Poezija itd.“.

Srednjškolci su pozvani da digitalnim fotografijama ilustruju svoje omilјene pesme ili stihove. Uz fotografiju je potrebno poslati i pesmu ili stih koji su autoru fotografije poslužili kao inspiracija. Pesme/stihovi treba da budu na nekom od stranih jezika.

Fotografije, pesme/stihovi i prijave se dostavlјaju na e-mail fotokonkurs.nbsd@gmail.com.

Pobednika će izabrati žiri kojeg sastavlјa organizator konkursa. Najuspešniji radovi biće prikazani na izložbi koja će biti otvorena na finalnoj večeri 12. Stihovizije, a pobednici će biti nagrađeni.

Prijavu i propozicije konkursa mogu da se preuzmu na zvaničnom veb sajtu Narodne biblioteke Smederevo (https://www.biblioteka-smederevo.org.rs/odeljenje-strane-k…/) i na fejsbuk stranici Stihovizija.

Uz ovo obaveštenje iz Narodne biblioteke Smederevo stiglo je još jedno: predškolci i đaci prvaci i ove godine mogu da se upišu potpuno besplatno.

Exit mobile version