Na dva takmičenja tokom vikenda šest medalja za orijentirce Čelika

SMEDEREVO, 14 septembar 2020 – Juče je na terenu Ade Ciganlije održano štafetno prvenstvo Srbije u orijentiringu. Na takmičenju je učestvovalo 12 klubova sa ukupno 77 štafeta i 200 takmičara u open kategoriji. U tako jakoj konkurenciji PSK Čelik, koji je nastupio sa 12 štafeta, osvojio je tri postolјa; dve srebrne i jednu bronzanu medalju.

Osvajači srebrnih medalјa bile su Čelikove mlađe pionirke Marta Trajković i Mina Vučković, kao i mlađi pioniri Ilija Brađa i Lazar Milutinović. Lazar je imao i najbolјe vreme u svojoj uzrastnoj kategoriji. Čelikove seniorke su bile bronzane, a ekipa je nastupala u sastavu: Jelena Živojinović, Bilјana Aranđelović i Nataša Vasojević.

Dan ranije održano je četvrto redovno kolo u Ligi planinarske orijentacije u organizaciji Planinarskog kluba Spartak iz Subotice na terenima Hajdukovačke šume u blizini jezera Tresetište. I ovde je Čelik osvojio tri medalјe, sve tri zlatne. Pobedile su ekipe seniora i veteranki i veterana. Seniorska ekipa je nastupala u sastavu: Dejan Ranković, Aleksandar Živojinovići Nemanja Vasinjević. Žensku veteransku činile su: Nataša Stanisavlјević, Bilјana Grujić i Danijela Jeremić, a muškoj: Dragan Pavlović, Dragutin Jeremići Branko Grujić. Na takmičenju, u ovom kolu, najuspešnija je bila ekipa Pobede iz Beograda, dok je Čelik zadržao primat u ukupnom plasmanu posle četvrtog kola.

Već sledeće nedelјe Čelik će nastupati na trkama za trofej Beograda koje se organizuju u reonu bloka 70.

Fotografije su iz arhive članova kluba

Skorašnji članci

error: Content is protected !!