Site icon podunavlje.info

“Smederevo – Hoćete li da dišete ili da jedete“ i na festivalu u Rumuniji

NOVI SAD/SMEDEREVO, 10. septembar 2020 – “Smederevo – Would you like to breathe or to eat” (Smederevo – hoćete li da dišete ili da jedete), ostvarenje iz dokumentarnog tv serijala “Zelena patrola na delu”, izabran je za prikazivanje u zvaničnoj konkurenciji Međunarodnog festivala TV i nezavisnih produkcija SIMFEST u Rumuniji.

Dokumentarni tv serijal „Zelena patrola na delu“ , u produkciji Vojvođanske zelene inicijative, u rumunskom gradi Tirgu Mureš biće zastupljena sa još dva filma. Pored “Smederevo – Would you like to breathe or to eat” (Smederevo – hoćete li da dišete ili da jedete), biće prikazani i filmovi „Kosjeric – Things Got Serious Here!“ (Kosjerić – Ovde je vrag odneo šalu) i „The Sava Embankment – It Is Something Outrageous“ (Savski nasip – Ovo je nešto nečuveno).

Kako ste ranije mogli da pročitate i na ovom portalu, dokumentarac “Smederevo – Would you like to breathe or to eat”  najavljen je i za učestvovanja na Međunarodnom festivalu društveno orijentisanih kratkih filmova i videa „Lampa“ u ruskom gradu Permu

Festival u Rumuniji biće održan od 14. do 20. septembra, a u Rusiji je od 14. do 16. oktobra.

Exit mobile version