Site icon podunavlje.info

S igračem manje stigli do nerešenog rezultata u Petrovcu na Mlavi

PETROVAC NA MLAVI, 5. septembar 2020 – Bez isključenog Strahinje Bačanina, koji je u 42. minutu dobio drugi žuti karton, učenici trenera Igora Savića na gostovanju u Petrovcu na Mlavi uspeli su da osvoje bod: Sloga 33 – Smederevo 1924 1:1 (1:0).

Sredinom prvog poluvremena, posle greške Džodana, u prazan prostor utrčao je Reljić i, u situaciji jedna na jedan matirao Đorđevića za vođstvo domaćih.

Samo što je počeo nastavak, brojčano slabiji Smederevci su stigli do poravnanja. Nakon auta, Marko Bačanin je glavom prebacio loptu do Stojkovića, a ovaj atraktivnim makazicama pogađa mrežu domaćina.

Već u sledećem napadu Ivanić je solo akcijom Ivanić je izbio sam ispred domaćeg golmana i umesto da šutira upustio se u novi dribling pa je tako ova prilika ostala neiskorišćena.

U utakmici u kojoj je sudija Marko Mihajlović iz Aranđelovca pokazao više žutih kartona igračima oba tima, pocrvenela je i klupa Smederevaca sa koje su udaljeni predstavnik kluba Marjan Milenković i rezervni golman Danijel Dobrić.

Naredne subote, u petom kolu, Smederevo će od 16 sati, i dalje bez publike, ugostiti ekipu Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva.

Foto: R.G.

Exit mobile version