Miljan Popović iz VK Smederevo novi predsednik Veslačkog saveza Srbije

BEOGRAD/SMEDEREVO, 23. avgust 2020 – Veslački klubovi iz Srbije održali su ove nedelje u Beogradu vanrednu sednicu Skupštine Veslačkog saveza Srbije na kojoj su izabrali novo rukovodstvo. Za predsednika Veslačkog saveza Srbije izabran je Miljan Popović iz Veslačkog kluba Smederevo, koji je tokom svoje aktivne veslačke karijere bio višestruki državni prvak, više godina i predsednik VK Smederevo.

Za potpredsednike saveza izabrani su Željko Pantović iz Veslačkog kluba Danubius 1885 iz Novog Sada, Boris Savić iz Veslačkog kluba Grafičar iz Beograda i Vladan Kovačević iz Veslačkog kluba Crvena Zvezda iz Beograda.

Obraćajući se članovima Skupštine novi predsednik Veslačkog saveza Srbije, Miljan Popović obećao da je će svoj četvorogodišnji mandat usmeriti ka razvoju veslačkog sporta, klubova i Veslačkog saveza Srbije, kako bi se stvorili uslovi da naši takmičari postižu vrhunske sportske rezultate na balkanskim, evropskim i svetskim prvenstvima, a posebno za učešće i osvajanje medalje na Olimpijskim igrama.

Foto: Veslački savez Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!