Promašaji kumovali još jednom porazu Smederevaca

POŽAREVAC/SMEDEREVO, 22. avgust 2020 – Nakon što su izgubili bodove u prvoj ovosezonskoj utakmici, sa ekipom Sušice, na svom terenu, istu sudbinu Smederevci su doživeli i u Požarevcu; Mladi radnik – Smederevo 2:0 (0:0).

Prvi deo susreta protekao je u manje-više ravnopravnoj igri. Na svom debiju u timu Smedereva, Marko Bačanin se sredinom poluvremena našao u izglednoj prilici, ali nije uspeo lob udarcem da savlada golmana Požarevljana. Domaćin je dva puta pripretio, jednom je izblokiran, a drugi put Luka nije bio precizan.

Rezultat se više od sat vremena nije menjao, mada je kolosalnu priliku za Smederevce imao mladi Nikola Filipović, pošto je iz povoljne situacije traljavo šutirao.

U 64. minutu, posle kornera, na odbitak je sa 20 metara natrčao Stefan Miladinović i pogodio malu mrežu gola gostiju, koji su nakon toga zaigrali ofanzivnije, ali nije bilo rezultatske promene.

Odluka je pala u 74. minutu, kada su domaći izveli brz kontranapad, a precizan u toj akciji bio je Luka Milisavljević, za veliku radost Požarevljana.

U sledećem kolu Smederevo je domaćin ekipi Slobode iz Užica.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!