Site icon podunavlje.info

Novosadski Međunarodni poljoprivredni sajam otkazan

NOVI SAD, 19. avgust 2020 – Međunarodni poljoprivredni sajam, planiran od 12. do 16. septembra na Novosadskom sajmu, neće biti održan. Zdravlje izlagača, posetilaca i zaposlenih je na prvom mestu, a s obzirom na epidemiološku situaciju, koju je teško predvideti u narednom periodu, Novosadski sajam je doneo odluku da otkaže Međunarodni poljoprivredni sajam, navodi se u danas objavljenom saopštenju.

Uz to, na osnovu ankete koja je sprovedena među izlagačima, stav većine je da se Sajam organizuje naredne godine, u bezbednom i sigurnom okruženju. S obzirom na to, 87. međunarodni poljoprivredni sajam biće priređen od 15. do 21. maja 2021.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, jedan je od pet najznačajnijih poljoprivrednih sajmova u Evropi. Okuplja oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja sveta i 140.000 posetilaca.

Novosadski sajam, navodi se takođe u saopštenju, intenzivno razvija platformu za virtuelni Poljoprivredni sajam, koji će biti mesto za povezivanje izlagača sa krajnjim korisnicima.

Foto: Novosadski sajam

 

Exit mobile version