Milentijević četiri puta u metu za pehar Mihajlovčanima

SMEDERVO, 5. avgust 2020 – Mihjalovčani su, prema očekivanju, opravdali ulogu favorita i zasluženo u finalnoj utakmici osvojili pehar gradskog Kupa; Proleter Mihajlovac – Sloboda Lipe 7:0 (1:0).

Imao je doskorašnji srpskoligaš u prvom poluvremenu brojne prilike, ali je realizovao samo jednu, u 16. minutu, kada je Milošević srušio Milentijevića, a ovaj pogodio sa bele tačke.

Još dva penala na početku drugog dela, u razmaku od tri minuta, dosudio je, posle neopreznih startova Lipljana, sudija Dejan Dimitrijević. Oba su realizovana, učinili su to Milentijević i Nikoličić.

U 75. minutu, nakon dobre akcije, Nenad Milentijević se još jednom upisao u listu strelaca, da bi potom Vasić, lepom parabolom sa distance, povisio rezultat na 5:0.

Uspešan proboj Marjanovića po levom boku omogućio je Milentijeviću da po četvrti put, u 72. minutu, smesti loptu u mrežu Lipljana. Pre poslednjeg sudijskog zvižduka, na asistenciju Ivkovića, rezervista Stoiljković je overio pobedu domaćih.

Pobednički pehar kapitenu Mihajlovčana Milošu Lukiću uručio je Zvezdan Vrbanović, predsednik GFS Smederevo, a utešni pehar je predao Zoranu Stanojeviću, kapitenu zonaša iz Lipa.

Finale Kupa je igrano bez gledalaca, ali su se neki ipak snašli

Naredne srede na programu je finale Podunavskog kupa, a Proleter iz Mihajlovca će najverovatnije gostovati ekipi Železničara iz Kusatka, koja je danas u finalu Kupa OFS Smederevska Palanka, na terenu Jasenice, bila bolja od domaćina; Jasenica – Železničar 0:2.

 

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!