Site icon podunavlje.info

Remi Smederevaca i Dorćolaca

SMEDEREVO, 25. jul 2020 – U utakmici sa mnogo tempa i više izglednih prilika, naročito u prvom poluvremenu, pripremni susret Smedereva i Dorćola završen je bez pobednika. Tako je bilo i na poluvremenu i na kraju – 0:0 i 1:1.

Domaćin je u 4. minutu zapretio preko Dimića, a 10 minuta kasnije Čamić je posle slobodnog udarca Kuzmića pogodio prečku. Prošlo je pola sata igra kada je Marko Bačanin zaobišao golmana, ali je otišao suviše ulevo i šansa je propala. U brzoj kontri, Dorćolci su uzvratili preko Janjića, koji je iskoristio grešku domaće odbrane, izbio sam pred golmana, ali je Đorđević uz pomoć Džodana otklonio opasnost. Do odlaska na odmor, učenici Mikija Ivanovića, koji je inače u dva navrata predvodio oklopnike, imali su još jednu priliku, kada je Banković iz slobodnog udarca, uz odbranu Đorđevića, pogodio stativu.

Nakon egal prvog poluvremena, drugi deo susreta počeo je u znaku gostiju. Raspoloženi Janjić je pronašao Milovanovića, a ovaj je sa bočne ivice kaznenog prostora, odmerenim lob udarcem, pogodio malu mrežu. U samoj završnici, mladi fudbaleri Smedereva zaigrali su znatno borbenije i angažovanije, a takva igra nagrađena je izjednačenjem. Akciju je započeo Filipović, da bi je spretnom reakcijom Savić, sa ivice peterca, pogodio mrežu protivnika za konačan rezultat.

Foto: R.G.

Exit mobile version