Finale petog Memorijala Zoran Popović Pop, prvi put nagrade i za publiku

SMEDEREVO, 27. jun 2020 – U petak uveče odigrane su polufinalne utakmice nakon kojih je Memorijal Zoran Popović Pop dobio finaliste. U završnicu takmičenja su se plasirale ekipe Minel Enim i Fanatik. Oni će večeras igrati utakmicu za prvo mesto.

Program finalne večeri petog turnira počeće u 20 i 15 na terenu kod Veslačkog kluba revijalnom, sada već tradicionalnom  utakmicom između Popovih drugara i Popovih kolega.

Od 21 i 15 na programu je susret za treće mesto između ekipa Sentić komerc i Urban 86 Lipe.

Borba za pobednika ovogodišnjeg turnira zakazana je za 22 i 15.

Nakon takmičenja uslediće dodela nagrada, priznanja i zahvalnica od strane organizatora – porodice Zorana Popovića Popa i Gradskog fudbalskog saveza Smederevo.

Ove godine organizatori će prvi put nagraditi i publiku; tri najsrećnija gledaoca finala dobiće novčane nagrade u iznosu od 3.000, 2.000, 1.000 dinara, u znak zahvalnosti za praćenje turnira.

Podsećamo, ove godine broj ekipa bio je ograničen na 16, a samim tim i trajanje turnira, zbog aktuelne epidemiološke situacije. Nagradni fond je 200.000 dinara, a novčane nagrade se tradicionalno dodeljuju i najboljim pojedincima – najboljem igraču, golmanu i strelcu.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015.godine u 51.godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK Proleter Vranovo, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang takmičenja.

Fudbalski svet nije i neće zaboraviti Popa. On je, dajući sebe fudbalu od malih nogu pa do poslednjih dana života, zaslužio da se upravo kroz fudbal čuva sećanje na njega. Porodica Zorana Popovića  Popa i Gradski fudbalski savez pozivaju vas da budete deo završne  večeri petog Memorijala.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!