Site icon podunavlje.info

Pseudopank cirkus OPS (najzad) na albumu

SMEDEREVO, 24. jun 2020 – Grupa OPS radi na albumu, koji će pred publikom biti, najverovatnije, na jesen. Ovu informaciju je, u intervjuu za portal NovaS, izneo Slobodan Boda Ninković, a za Podunavlje.info danas potvrdio Jovica Joca Tišma.

Zvuči neverovatno, ali ako se izuzme CD prigodno objavljen uz promociju Tišmine knjige „Boda Slušaj, sine, ove velike reči“, legendarna grupa nije ovekovečena u nekom audio formatu koji bi fanovi mogli da slušaju i čuvaju. Skloni zezanju, u stripu kojim je u februaru na FB stranici grupe najavljen početak rada na budućem izdanju, ispod naslova „Grupa OPS priprema novi album“, našalili su se na sopstveni račun: “Svašta! Kao da imaju neki stari, pa im je ovaj novi!“.

Za sada je urađeno šest pesama, omela ih je korona, kao i sve druge, ali odskora su ponovo u studiju, kaže Tišma. Planirano je da na albumu bude deset pesama, uz stare, dobro poznate, biće tu i neke nove, dosada neizvođene.

Dok to ne bude, evo snimka pesme „Ona a ni ja“. Nastao je na obeležavanju 30 godina od poslednjeg pojavljivanja grupe OPS, na koncertu održanom u gotovo podjednako kao i grupa legendarnoj sali bioskopa „Svetlost“ 24. maja 2010.

Exit mobile version