Rotari klub nagradio Anđelu Ćirić i najbolje smederevske srednjoškolce

SMEDEREVO, 23, jun 2020 – U prostorijama Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, u tradicionalnoj akciji smederevskog Rotari kluba, sinoć su uručeni pokloni učenicima generacija svih srednjih škola u Smederevu. Među dobitnicima tableta je i Anđela Ćirić. učenica trećeg razreda Gimnazije, a o njenim najnovijim uspesima, osvajanju prvog mesta na takmičenju mladih fizičara Srbije, kao i učešću u reprezentaciju koja će predstavljaće našu zemlju na Svetskom prvenstvu u Gruziji na jesen mogli ste da se informišete i na stranicama ovog portala.
Tablete su dobili Anja Radoman iz Muzičke škole “Kosta Manojlović, Milica Ilić, učenica Ekonomsko Trgovinske škole,  Anđela Jokić iz Tehničko-tehnološke i poljoprivredne škole “Despot Đurađ”, i učenik Tehničke škole Đorđe Bogdanović.

Kako smederevska Gimnazija, po rečima organizator i donatora akcije, još nije odredila najbolje učenike generacije, odlučili su se da nagradu daju Anđeli Ćirić. Rekli bismo s pravom. Đaku generacije Gimnazije biće nagrada uručena u avgustu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!