Predstava “Scene iz bračnog života” premijerno u Sindikalnom parku 

SMEDEREVO, 16. jun 2020 – Predstava “Scene iz bračnog života” biće izvedena u Smederevu 30. juna od 21 sat na otvorenom, premijerno u Sindikalnom parku, na terasi Kluba privrednika, potvrđeno je danas portalu Podunavlje.info.

Zbog aktuelne situacije sa virusom Kovid 19 i preventivnim merama koje se preduzimaju, organizatori su odlučili da iskoriste prostor na otvorenom, svojevremeno veoma posećenog Sindikalnog parka u podnožju nekadašnjeg smederevskog hotela.

Predstavu u formi duodrame, nastalu po istoimenoj seriji koja širom Evrope ima kultni status, režirala je Ana Tomović, a igraju Tamara Krcunović i Miloš Timotijević.

Marijana i Johan su u braku deset godina, žive udoban život, imaju dve ćerke i uspeh na profesionalnom i privatnom planu. Johan je profesor primenjene psihologije, a Marijana advokat za razvode. Njihova veza koja, spolja gledano, deluje idealno, razbija se u paramparčad kada se Johan zalubljuje u mladu Paolu.

Istoimena serija i film iz 1978. godine, jedno je od najomiljenijih i najgledanijih dela Ingmara Bergmana, gde on sa velikom iskrenošću govori o sebi i svom tridesetogodišnjem bračnom iskustvu.

Ulaznice za predstavu biće u prodaji od četvrtka, 18. juna u Pozitivu u Ulici kralja Petra, Zalagaonici BS i u Centru za kulturu Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!