Site icon podunavlje.info

FSS traži od Koromana izjavu u vezi sa objavama na društvenim mrežama

SMEDEREVO, 24. maj 2020 – Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv Ognjena Koromana, trenera FK Smederevo 1924, zbog objava na njegovom Fejsbuk profilu. Iz FSS  je u Fudbalski klub Smederevo, kako saznajemo, adresiran na Koromana, stigao zahtev da da izjavu u ovom postupku, a rok ističe sutra.

Koroman se, podsetimo, prvo obratio generalno, svima. „Malo mi je krivo što je naš fudbal došao na ove grane… Nemam je kritike ni prema Kokezi, ni prema Fudbalskom savezu Srbije. Oni su najmanje krivi. Krivi smo svi mi koji smo dozvolili da takvi dođu, što se fudbal igra zbog kladionice i što se svi dodvoravaju Zvezdi i Partizanu. Što je sve namešteno i izbacuju jedan klub i kažnjavaju jedan klub koji je kao namestio utakmicu, a svi drugi su igrali ’pošteno’. Sramno je sve. Osećam se poraženo, ne kao trener Smedereva, jer ja još nisam nijednu utakmicu izgubio u ovom klubu od kada sam trener. Moj poraz je u tome ko nas vodi. Ne moj klub, već ceo fudbalski sistem, to me boli. Osećam se poraženo kao bivši sportista koji je odigrao više od 40 utakmica za reprezentaciju“, naodi se, između ostalog, u objavi od koje je sve počelo.

Usledila je polemika sa njegovim nekadašnjim klubom, Crvenom zvezdom i Dragišom Binićem i Draganom Mladenovićem. Pale su teške reči, a u javnost je isplivao prljav veš, za koji se, verovatno, nikada ne bi saznalo da Koroman, ponukan nepravdom učinjenom klubu u kome je sada prvi čovek struke, nije započeo svoju bitku sa vetrenjačama.

Kako će se sve završiti, sada kada se i Disciplinska komisija FSS uključila – ostaje da se vidi.

Foto: FB printscreen

Exit mobile version