Bubnjarka iz Smedereva na on-line takmičenju Kaliopi

SMEDEREVO, 13. maj 2020 – Viktorija Milošević, mlada bubnjarka iz Smedereva, o kojoj je portal Podunavlje.info ranije pisao povodom snimanja filma o njoj, ovih dana je ponovo u fokusu pažnje muzičke javnosti, i to one on-line.

Naime, na regionalnom konkursu makedonske pop zvezde Kaliopi, bubnjarka iz Smedereva učestvuje u kategoriji instrumentalni kaver sa Kaliopinom pesmom „Crno i belo“.

Takmičenje traje 4 nedelje, a svake nedelje se biraju polufinalisti koji će na kraju učestvovati u finalnom delu takmičenja. Prva nedelja glasanja elektronskim putem na Facebook-u traje do 16. maja u 12 sati. Glasovi publike odlučuju koji takmičari ulaze u drugu nedelju glasanja i njih 30 će postati superfinalisti.  Nagrade su muzičke, a za kategoriju instrumental kaver, nagrada je učešće na koncertu Kaliopi.

U nastavku je link gde možete da pronađete sve potrebne informacije i glasanjem pomognete da se nađe među glavnim finalistima i na kraju takmičenja i da pobedi. Ko zna, možda joj vašim glasanjem omogućite da otvori regionalna muzička vrata.

Link za glasanje: https://kaliopi.com.mk/?fbclid=IwAR1c9Uq_w_ptni3yt-390hP7_DY7kSb-jTF7qq2pd_1ia0JiZchlp2MdpRM/account/login

Pogledajte i kako Viktorija to radi:

Skorašnji članci

error: Content is protected !!