Konkurs „Život u doba korone: Kako ste provodili vreme u izolaciji?“

28. april 2020 – Crveni krst Srbije, u saradnji sa Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti, poziva građane i građanke iz  Srbije, naročito starije od 65 godina da se prijave na konkurs „Život u doba korone: Kako ste provodili vreme u izolaciji?“. Tokom pandemije COVID-19 mnogo vremena mnogi su proveli u izolaciji. Ovaj konkurs je prilika da naši građani i građanke  na kreativan način, pisanim radom ili pesmom opišu kako su organizovali svoj život u izolaciji, koje su aktivnosti sprovodili, kao i da iznesu svoje misli i osećanja tokom boravka u izolaciji.

Najbolјi radovi biće štampani u knjizi pod naslovom ”Život u doba korone: Kako ste provodili vreme u izolaciji?“, a deset najbolјih radova biće nagrađeno.

O radovima će odlučivati stručni žiri. Nagrade će biti svečano uručene u oktobru mesecu.

Radove treba slati na mejl adresu natasa@redcross.org.rs subject: pisani rad ili redovnom poštom na adresu Crveni krst Srbije, Simina 19, 11000 Beograd, sa naznakom „Konkurs za pisani rad“

Detalјi Konkursa objavlјeni su na sajtu Poverenika za zaštitu ravnopravnosti www.poverenik.gov.rs   kao i  na sajtu Crvenog krsta Srbije www.redcross.org.rs

Informacije o konkursu :

– Pisani rad treba da ima do 1500 reči i da bude poslat u formatu A4.

– Rok za dostavlјanje radova je 15 dana po okončanju vanrednog stanja

– Svaki učesnik i učesnica može da pošalјe najviše tri (3) rada.

– Radovi moraju biti originalni i izrađeni samostalno.

– Radovi se ne vraćaju i organizator zadržava pravo da radove koristi u kampanjama za promovisanje ravnopravnosti, kao i da ih reprodukuje u štampi.

– Potrebni podaci kako bismo vas obavestili o rezultatima konkursa: ime i prezime, godine starosti i broj telefona.

– Za sve dodatne informacije o konkursu kontakt osoba: Nataša Todorović iz Crvenog krsta Srbije, 011-2622-121.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!