Opozicija traži sastanak sa komandantom Štaba za vanredne situacije

SMEDEREVO, 12. april 2020 – Ujedinjena opozicija Smedereva u večeras objavljenom saopštenju izrazila je saučešće porodicama preminulih od Korona virusa, kao i duboku zabrinutost za sve obolele, uz iskrene želje za oporavak svima koji su trenutno hospitalizovani. U saopštenju postavljaju i pitanja gradskim vlastima u vezi sa aktuelnim epidemiološkim stanjem u gradu i traže sastanak sa komandantom Štaba za vanredne situacije na kome bi izneli svoje predloge za prevazilaženje trenutne situacije.

Opozicija smatra da je neophodno da se građani pravovremeno informišu o stanju u bolnici, o broju zaraženih, broju umrlih, o situaciji u Domu za stare... Zabrinutost građana raste, navode u saopštenju, a informacija nema.

„Sada je veoma važno pomoći najugroženijim sugrađanima, što pre je potrebna i pomoć poljoprivrednicima iz okolnih sela koji svoje proizvode trenutno ne mogu da plasiraju i prodaju na pijacama“, navodi se u saopštenju u kome Ujedinjena opozicija Smedereva poručuje da ima jasne i precizne predloge za rešavanje gorućih problema sa definisanim koracima. Zbog toga traže zvaničan prijem kod komandanta Štaba kako bi izneli svoje ideje i dali konkretan doprinos u olakšavanju trenutne situacije.

Saopštenje su potpisali Andreja Pavlović – Demokratska stranka, Saša Živković – Zajedno za Srbiju, Nikola Beronja – Narodna stranka i Saša Milić – Pokret slobodnih građana.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!