U Podunavskom i Braničevskom okrugu testirano ukupno 206 osoba

POŽAREVAC, 8. april 2020 – Po podacima Zavoda za javno zdravlje u Požarevcu, na području Podunavskog i Braničevskog okruga, sa jučerašnjim danom, na prisustvo virusa COVID- u organizmu testirano je 206 osoba, a pod zdravstvenim nadzorom nalazi se njih 1.050.

I dalje je važeći podatak, po onome što je dostavljeno ZZJZ, da je 14 pozitivnih u Podunavskom okrugu, sedam u Smederevskoj Palanci,  šest u Smederevu i jedan muškarac u Velikoj Plani.

U Smederevu su dve osobe pozitivne na korona virus u kućnoj izolaciji, a četiri su na bolničkom lečenju, od toga troje u Beogradu i jedan muškarac u Smederevu. Što se tiče Smederevske Palanke, njih 6 je na bolničkom lečenju, a jedna medicinska sestra je najverovatnije na Sajmu. Ovo „najverovatnije“ jer uputstvo po kome će svi sa lakšom medicinskom slikom biti smešteni na Beogradskom sajmu još uvek zvanično nije stiglo u ZZJZ u Požarevcu.

Nisu još stigli ni rezultati testiranja od ponedeljka, svi podaci o broju pozitivnih se odnose na one zaključno sa subotom.

Foto/ilustracija: rawpixel.com

Skorašnji članci

error: Content is protected !!