Saopštenje za javnost Ujedinjene opozicije Smedereva

SMEDEREVO, 6. april 2020 – Na redakcijski mejl danas nam je stiglo Saopštenje za javnost Ujedinjene opozicije Smedereva, koje u celosti prenosimo:

Poštovani sugrađani,

Ovim saopštenjem se Vama obraćamo, jer smo prošli put uputili apel lokalnoj samoupravi da preduzme neophodne korake u vezi sa trenutnom situacijom, a tiče se mera koje treba da se odnose na informisanost građana o zdravstvenom stanju Smederevaca, o merama koje treba da pomognu starim, bolesnim i socijalno ugroženim stanovnicima našeg grada kao i hitne mere za pomoć privredi i poljoprivredi u našem gradu.

Zbog sve vidljivijih sukoba unutar SNS-a, gde jedni druge sputavaju u vršenju osnovne dužnosti koja treba da se odnosi na rešavanju problema sugrađana u vanrednom stanju, svi mi trpimo posledice njihovog politikanstva, a upravo nas optužuju da se bavimo politikom kada za to nije vreme.

Pozivaju sve nas na slogu i pomirenje a oni se svađaju i dele, zbog čega ceo grad stoji.

Sve ovo navedeno je samo još jedan znak da lokalna samouprava u ozbiljnim vremenima, po zdravlje i život nas Smederevaca, nije sposobna da vodi brigu o nama.

I posle Vladine odluke da se ukine sramna odluka koja je zabranila lokalnim medijima da pišu o stanju u lokalnoj samoupravi mi i dalje nemamo saopštenja od predstavnika vlasti i ako je na njenom čelu doktorka i vrstan infektolog Jasna Avramović.

Zato se obraćamo Vama, dragi naši sugrađani. Jer zahvaljujući medicinskom osoblju, apotekarima, prodavcima i prodavačicama, taksistima, poljoprivrednicima i svim ostalim savesnim građanima ovaj grad će preživeti i opstati kao što je to činio vekovima unazad.

Na vlast ne računajte!

Potpisnici saopštenja:

Saša Živković – Zajedno za Srbiju

Andreja Pavlović – Demokratska Stranka

Nikola Beronja — Narodna Stranka

Saša Milić – Pokret Slobodnih Građana

Skorašnji članci

error: Content is protected !!