Poruka predsednika HBIS Grupe zaposlenima u smederevskoj železari

SMEDEREVO, 3. april 2020 – Predsednik HBIS Grupe Ju Jong poslao je jutros, posredstvom Nezavisnog sindikata metalaca Hesteel Serbia, poruku zaposlenima u HBIS Srbija u Smederevu. Iz ovog sindikata smo dobili sadržaj tog pisma, koje je naslovljeno na njegovog predsednika Jovana Stojkovića, a koje prenosimo u celosti:

Poštovani gospodine Stojkoviću,

Oduševljen sam porukama koje sam primio od naših radnika u smederevskoj Železari, koje ste mi preneli. HBIS grupa i ja lično pridajemo veliki značaj bezbednosti i zdravlju naših metalurških radnika. U vremenu ogromne krize, HBIS će dati sve od sebe kako bi pokazao solidarnost i podržao naše radnike u Smederevu. Zajedničkim naporima i snažnim merama herojski narod Srbije će sigurno prevladati u borbi protiv pandemije. Koristim ovu priliku, želeći da zahvalim vama i našim radnicima. Iskreno saosećam sa vama i upućujem vam najbolje želje, da svi prebolimo ove trenutne teškoće bez ličnih zdravstvenih problema, a nakon pandemije ostvorićemo još veći napredak.

Srdačan pozdrav,

Yu Yong

Kompanija HBIS GROUP je, podsetimo, 26. marta donirala Srbiji 1.320.000 evra u medicinskoj opremi: 100.000 zaštitnih maski tipa N95, 30.000 medicinskih izolacionih maski – štitnika, 500.000 medicinskih rukavica za jednokratnu upotrebu za pregled, 20 kompleta opreme za merenje infracrvene temperature i 25.000 testova.

Nezavisni sindikat metalaca Hesteel Serbia je predsedniku HBIS Grupe, u ime svih zaposlenih HBIS Srbije i članova sindikata zahvalio na dragocenoj pomoći i bratskoj solidarnosti.

Podsetimo i da je, na samom početku epidemije korona virusa u Kini, 3. februara ove godine, Nezavisni sindikat metalaca Hesteel Serbia poslao predsedniku HBIS Grupe pismo solidarnosti i podrške zaposlenima i menadžmentu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!