Pismo predsednika kineskog sindikata HBIS-a zaposlenima u HBIS Serbia

SMEDEREVO, 24. mart 2020 – „U ovim teškim trenucima ’čelično’ prijateljstvo kineskog i srpskog naroda, zaposlenih u HBIS Kina i HBIS Srbija potvrđuje se i na sindikalnom planu. Juče je Nezavisni sindikat metalaca Hesteel Serbia primio pismo podrške od našeg brata  Zhang Ke Qianga, predsednika sindikata HBIS Kina“, kazao je za podunavlje.info mr Jovan Stojković, predsednik Nezavisnog sindikata metalaca Hesteel Serbia.

Zhang Ke Qiang, predsednik sindikata HBIS u Kini na početku pisma obraća se jasnom porukom zaposlenima – „HBIS Srbija, sutra će vam biti bolje“ i nastavlja:

Poštovani predsedavajući Jovane Stojkoviću,
Veliko Vam hvala na pismima i najboljim željama. Od dana kada je po prvi put izbila epidemija upućivali ste nam vaše pozdrave i izražavali zabrinutost, tako da zaista osećamo srdačnu brigu i duboko prijateljstvo svih zaposlenih „HBIS Group Iron and Steel Srbija“ i srpskog naroda za „HBIS Tangsteel“.
Trenutno je epidemiološka situacija u Kini efikasno kontrolisana, a proizvodnja i život se postepeno vraćaju u normalu. Uz snažnu podršku Vas i HBIS Srbije, puni smo samopouzdanja da ćemo u potpunosti pobediti ovaj virus.
Sa svoje strane, „HBIS Tangsteel“ i ja vam iskreno želimo dobro zdravlje tokom ove epidemije. Čvrsto verujte da ćete pobediti u borbi protiv bolesti! Iskreno se nadam da će HBIS Srbiji sutra biti bolje!

Zhang Keqiang,
Predsednik sindikata “Hebei Iron and Steel Tangsteel Union”      

Skorašnji članci

error: Content is protected !!