Na kraju, nula po meri Sinđelića

SMEDEREVO, 1. mart 2020 –  Na otvaranju drugog dela sezone, u derbiju začelja Prve lige Srbije, utakmici između Smedereva 1924 i beogradskog Sinđelića, nije bilo golova, samim tim ni pobednika. Ipak, gosti mogu da budu zadovoljniji nulom koja im je donela jedan bod.

Prvo poluvreme proteklo je bez izrazitih prilika, a ako nešto treba izdvojiti to su pokušaji Jovića i Nedovića s jedne, i Karišića i Vraštanovića s druge strane.

Nešto više uzbuđenja viđeno je u drugom poluvremenu. Samo što je počeo nastavak, Nović se iznenada našao sam ispred Lučića, ali je golman domaćih uspeo da mu uđe u šut i prosledi loptu u korner. Slična prilika u 60. minutu ukazala se Tomaševiću, koji je iz drugog plana izbio sam pred Stefanovića, da bi čuvar mreže gostiju nogom sprečio pogodak. Odmah zatim, Tripković je bio kratak na centaršut Rakića, a udarac Babića glavom, u sledećem napadu, iz praznog gola izbacio je štoper gostiju Đorić.

Jalovi napadi domaćih i nekoliko kontri gostiju nisu doneli promenu rezultata, tako da su osvojenim bodom Beograđani mogli srećniji da se vrate kući.

Tekst i foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!