Ubedljiva pobeda Smederevaca pred povratak iz Bugarske

BURGAS/SMEDEREVO, 11. februar 2020 – Poslednjeg dana boravka u Burgasu fudbaleri Smedereva su ostvarili pobedu od 3:0 nad ekipom Nesebara, koja im je umesto Černomoreca bila poslednji sparing partner na pripremama u Bugarskoj.

Sve je odlučeno u prvom delu susreta kada su izabranici Ognjena Koromana pružili odličnu partiju i tri puta pogodili mrežu rivala iz poznatog bugarskog letovališta. Do vođstva su stigli u 11. minutu, kada je Željko Žerađanin asistirao Nemanji Tomaševiću, pridošlici iz velenjskog Rudara. Prednost je u 22. minutu udvostručio Nikola Tripković, novi golgeter Smedereva, sa pozajmice iz Spartaka. U 32. minutu ponovo je Žerađanin bio začetnik akcije iz koje je Tomašević još jednom pogodio mrežu Bugara.

Fudbaleri Nesebara imali su priliku da poraz učine podnošljivijim, pošto je u 64. minutu dosuđen jedanaesterac za njih, ali je Žarko Trifunović odbranio udarac njihovog centarfora.

Oklopnici se u Smederevo vraćaju danas, a nakon dva slobodna dana u petak nastavljaju pripreme za prolećni deo sezone. Novu proveru imaće u subotu protiv ekipe Brorca iz Sakula na terenu sa veštačkom podlogom u Pančevu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!